I leave this healthy dish made with organic whole wheat pasta and bolognese sauce vegan to celebrate Meatless Monday.
Ingredientes
400 gr. pasta integral ecológica (yo he usado penne rigate)
200 gr tofu
1/2 cebolleta
1 calabacín pequeño
400 gr. tomates maduros
Orégano
Sal
Aceite de Oliva
Ingredients
400 gr. Organic whole wheat pasta (I used penne rigate)
200 gr tofu
1/2 shallot
1 small zucchini
400 gr. mature tomatoes
Oregano
salt
Olive oil
Elaboración
Cocer la pasta en abundante agua hirviendo con sal durante 10 minutos hasta que esté al dente.
Escurrir, añadir un chorrito de aceite y reservar.
Elaboración de la salsa
Cortar la cebolla finamente, y el calabacín. Sofreirlo con aceite de oliva a fuego medio-bajo durante unos 5 min.
Echar entonces el tomate pelado y cortado en trocitos, la sal que necesite y cocer 10 min. más.
Añadir el tofu rayado, sal, pimienta, orégano y dejar que cueza otro ratito.
Y esta receta ya está lista para comer!!
Elaboration
Cook the pasta in plenty of boiling salted water for 10 minutes until al dente.
Drain, add a little oil and set aside.
Preparation of sauce
Finely chop the onion and zucchini. Cook with olive oil over medium-low heat for about 5 min.
Then throw the peeled and diced tomatoes, salt and cook need 10 min. plus.
Striped Add tofu, salt, pepper, oregano and let cook another while.
And this recipe is ready to eat!!
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