Ricas en hidratos de carbono, hierro, fibra, proteína vegetal, y vitaminas del grupo B son excelentes para las dietas vegetarianas.
For its exquisite taste, for their different properties, benefits and nutritional values we can not stop eating vegetables at any time of year.
Rich in carbohydrates, iron, fiber, vegetable protein and B vitamins are great for vegetarian diets.
Ingredientes
1 cebolla
1 ajo
2 zanahorias
1 tomate maduro
1 trozo de calabaza
1 patata grande
4 puñados de lentejas
1 huevo duro
Agua
Aceite de oliva
1 cucharada de Pimentón dulce
Cominos
Sal
Ingredients
1 onion
1 garlic
2 carrots
1 ripe tomato
1 piece of pumpkin
1 large potato
4 handfuls of lentils
1 hard-boiled egg
Water
Olive oil
Paprika
Cumin
Salt
Elaboración
Prepara un sofrito con la cebolla y el ajo, cuando estén doraditas añades la zanahoria y la calabaza cortadas en rodajas y sofríes un minuto. Incorpora el tomate pelado y troceado, cuando se deshaga añades el pimentón sin dejar de remover para que no se queme. Pon las lentejas, cúbrelas con agua y cuando empiece a hervir echas la sal, los cominos y las patatas troceadas. Dejas cocinar a fuego lento durante 40 minutos más o menos.
ElaborationPrepare a sauce with onion and garlic when golden brown add the carrot and pumpkin cut into slices and cook a minute. Incorporates peeled and chopped tomatoes when you add dispose paprika, stirring to avoid burning. Put the lentils, cover with water and boil when you start to miss the salt, cumin and chopped potatoes. You let simmer for 40 minutes or so.
Acompañado de un cereal (rebanada de pan, arroz ...) para completar los aminoácidos esenciales.
Buen provecho y feliz jueves!!!
Accompanied by cereal (slice of bread, rice ...) to complete the essential amino acids.
Enjoy your meal and Happy Thursday !!!
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