We started the week with this simple dish mushrooms as an appetizer or some impromptu dinner.
Las setas cultivadas las encontramos frescas todo el año en el supermercado a buen precio. La variedad que he utilizado es la Seta de Ostra, es una especie rica en proteínas, vitaminas y minerales, muy adecuada para dietas bajas en calorías.
The fresh cultivated mushrooms are found all year round in the supermarket to buy. The variety I have used is the oyster mushroom, is a very suitable species rich in protein, vitamins and minerals, for low calorie diets.
Ingredientes
300 gr. de setas cultivadas
harina
1 huevo ecológico
pan rallado
sal
aceite de oliva
Para la salsa
Mahonesa ligera
ajo en polvo
perejil fresco picado
Ingredients
300 gr. cultivated mushrooms
flour
1 organic egg
bread crumbs
salt
olive oil
300 gr. cultivated mushrooms
flour
1 organic egg
bread crumbs
salt
olive oil
For sauce
light mayonnaise
garlic powder
chopped fresh parsley
Preparación
Limpia las setas con un papel de cocina, corta un poco el tallo y ponles sal.
Bate el huevo en un cuenco, empana las setas pasándolas primero por harina, luego por el huevo y por último por pan rallado.
Fríe en aceite abundante. (Si prefieres evitas los fritos puedes hornearlas)
Mezcla la salsa mahonesa con el ajo y el perejil.
Puedes acompañarlas de una sencilla ensalada de rúcula y tomate cherry.
Preparation
Clean the mushrooms with a paper towel, cut the stem and a little salt put them.
Beat the egg in a bowl, then passing the mushrooms first in flour, then in egg and finally breadcrumbs.
Deep-fried. (If you prefer you can bake)
Mix the mayonnaise with garlic and parsley.
You can accompany a simple salad of rucula and cherry tomato.
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